Diensten

Woningontruiming Rotterdam heeft een breed scala van dienstverlening.

 

Woningontruiming na overlijden

 

Bij een woningontruiming zijn er veel omstandigheden waarbij  u zelf niet in staat bent tot ontruiming of het bezemschoon opleveren van een woning. Vaak is dat het geval als u er door herinneringen teveel emotioneel bij betrokken bent. Een woningontruiming / boedelontruiming  komt nooit op een gelegen moment.  Het ontruimen van een inboedel wordt steeds vaker uit handen gegeven , een woning ontruimen is ook niet iets wat een ieder dagelijks doet. Woningontruiming is een vak. Het leeg halen van een huis vergt een behoorlijke organisatie en planning en kost veel tijd en fysieke inspanning.

 

Woning leegruimen voor de verkoop

 

Wanneer u uw woning wilt verkopen krijgt u advies van de makelaar. De ene makelaar kiest ervoor om een woning te laten leegruimen en op deze wijze de ruimte van de woning te presenteren , terwijl de andere een gedeelte inboedel wil laten staan voor een warme verkoop. Woningontruiming Rotterdam kan u in beide gevallen van dienst zijn.

 

Vervuilde woning in Rotterdam en omgeving

 

Steeds vaker komen mensen in een situatie dat ze zich schamen om hulp in te schakelen. Deze drempel is bij ons bijzonder laag, wij weten als geen ander dat het in de meeste gevallen komt door geestelijke of lichamelijke beperking.
De reden van het ontstaan van een vervuilde woning is op dit moment niet het punt, maar juist wel om het zo snel mogelijk op te lossen. Een vervuilde woning ontruimen en schoonmaken is het specialisme van ons bedrijf. Veelal worden wij ingeschakeld door particuliere opdrachtgevers waarvan een familielid is overleden, of door een bewindvoerder ivm eenzaam sterven, of juist door GGZ zelf als een cliënt en begeleider geen uitweg meer weet en graag een nieuwe frisse stap in het leven willen zetten.

Bij Woningontruiming Rotterdam werken uitsluitend vakmensen die weten wat ze doen. Ontruimen en schoonmaken van een zwaar vervuilde woning dient op een zorgvuldige manier te gebeuren met als oogmerk mens en milieu.

 

Vloerbedekking verwijderen ook ZONDER ontruiming

 

Onze mensen gaan dagelijks alle soorten vloeren verwijderen op snelle en professionele wijze. Wij beschikken over eigen gereedschap en vakkennis waardoor wij op een betaalbare en efficiënte wijze uw vloer kunnen verwijderen.

Woningontruiming Rotterdam beschikt ook over de mogelijkheid uw vloer te schuren zodat de stoffeerder gelijk een nieuwe vloer kan leggen. Woning Coöperaties stellen steeds vaker deze eis, en wij komen graag onze klanten hierin tegemoet.

Vele opdrachtgevers van ons besteden deze werkzaamheden met regelmaat aan ons uit. Wij werken op de juiste efficiënte en kosten besparende wijze. Onze dienstverlening is meer dan enkel verwijderen van vloeren, wij ontruimen woningen en bedrijfspanden. Wij kunnen u een totaal concept aanbieden bij vloeren verwijderen en ontruimen.

Wilt u meer informatie over vloerverwijdering ? kijk op onze website.

 

Vloeren egaliseren

Woningontruiming Rotterdam kan uw vloer bijvoorbeeld lijmvrij opleveren doormiddel van egaliseren.

 

Wij verwijderen oa; 

 

Tapijt gelijmd of los liggend, Tapijt tegels verlijmd of los liggend, Marmoleum vloer, Pvc vloer, Rubber vloer, Laminaat Klik of gelijmd, Parket vloer, Hout vloer, Gelijmde vloerbedekking verwijderen.

 

Lijkgeur verwijderen

 

De geur van een  overleden persoon die enige tijd later na overlijden gevonden wordt is op zijn zacht gezegd onaangenaam. Lijkgeur verwijderen is dan ook een intensieve aanpak voor nodig. Wij hebben hier special een ozongenerator voor. Deze machine zuivert de lucht in de ruimte waar de overledene is gevonden.

 

Echter weten wij als geen ander dat de prijs en kwaliteit belangrijk is voor u. daarom zijn we blij u en iedere andere opdrachtgever een scherp tarief aan kunnen bieden.

 

Ons werkgebied:

 

 

 

Alphen aan den Rijn, Bergambacht, Brielle, Capelle aan den Ijssel, Delft, Dordrecht, Gorinchem, Gouda, Lekkerkerk, Nieuwerkerk aan den Ijssel, Papendrecht, Ridderkerk, Rijswijk Zh, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer, Zwijndrecht.